sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hämärän hyssy ja hiljaista elämää

Joulukuu ja kohta tammikuukin vilahtivat jonnekin! En kerta kaikkiaan malttanut käyttää tunnelmallisia talvi-iltoja koneen ääressä istumiseen, joten täällä ei ole tapahtunut mitään. Mutta oikeasti pariin kuukauteen mahtuu vaikka mitä!

Syksyllä en ilmoittautunut mihinkään harrastukseen, halusin kuulostella, että miten se arki rullaa, jos ei tarvitse lähteä mihinkään. Viime kevät meni mehiläiskurssilla, kaksi kertaa viikossa, joten oli mukavaa vaihtelua hengailla vaan kotona. Nyt kuitenkin ilmoittauduin taas kehräämään, etten unohtaisi opittuja taitoja.

 
Kehräysprojektina minulla on tehdä säiepari noin 25 vuotta vanhalle angoralangalle, joka on aikoinaan kehrätty lemmikkiangorakanimme karvasta. Pariksi tulee säie, jonka kehrään bichon frisén karvasta. Huvittava ajatus, että langassa on sekä kania, että koiraa! Mutta lämmintä tulee, mitä ikinä siitä raskin neuloakaan. Tästä projektista enemmän kuvia myöhemmin.
 
Bichon frisén karvaa
 
Meillä on myös kohta kehräyksen intensiiviviikonloppu Paltamossa Taivaan pankolla. Se tulee olemaan tosi mielenkiintoista ja odotukset ovat korkealla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti