lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lähimatkailua Kainuussa

Normaalia arkielämää eläessään sitä ei tule ajatelleeksi, mitä kaikkea mielenkiintoista ja laadukasta matkailutarjontaa lähialueella oikein onkaan. Mutta kun taloon tulee vieraita niin sitten joutuu havahtumaan, että minne ja mitä!? Meillä oli töissä kaksi hollantilaista työssäoppijaa ja heidän toiveissa oli päästä Suomessa mm. husky-ajelulle ja ratsastamaan issikoilla.

Niinpä minäkin pääsin pari viikkoa sitten elämäni ensimmäistä kertaa koiravaljakkoajelulle. Paikkana oli Vuokatti Husky. Valitettavasti tämän talven sääolosuhteet aiheuttivat sen, että alun perin varaamamme 20 km reissu oli mahdoton toteuttaa, joten pääsimme lyhyemmälle matkalle. Täytyy myöntää, että jäinen reitti oli jäinen, liukas ja nopea ja meikäläiselle pelottava.... Mutta jälkeen päin on helppo sanoa, että olipas mukavaa!
 
Meitä vetivät vauhdikkaasti nämä karvaturrit

Vuokatti Huskyn lisäksi pääsin tutustumaan myös Kainuun vaellustalliin Sotkamossa. Tällä kerralla en noussut issikan selkään, edellisestä kerrasta on varmasti jo kymmenen vuotta -mahtaisinko taipua enää moiseen suoritukseen! Silloin kauan sitten olen käynyt ratsastamassa Paltamossa Hóll Tallilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti