maanantai 13. tammikuuta 2014

Värihoitoa ja vitamiineja

Myskikurpitsan palat paahtumaan menossa

Jostain syystä tuorekurkut, tomaatit ja lehtisalaatit eivät nyt maistu. Olen laittanut tämän talven aikana jo luvattoman monta vihannesta kompostiin ja se harmittaa. Niinpä kurkkuja ja tomaatteja ei osteta, jos niille ei ole selkeää käyttötarkoitusta.

Olin ostanut joskus joulukuun alussa myskikurpitsan, mutta en ollut saanut tehtyä siitä mitään eikä se kurpitsa ollut mennyt vielä miksikään, joten käytin sen salaatissa. Uskomattoman monipuolinen ruoka-aines, suosittelen!

Hedelmähamstraus -ja banaanit puuttuu!

Liekö meillä ollut koskaan niin monipuolista hedelmävalikoimaa kuin viikonloppuna! Granaattiomena meni kurpitsan kanssa samaan salaattiin. Verigreipit, avokadot ja rypäleet tulevat muodostamaan halloumin kanssa suloisen liiton. Niin ja osa rypäleistä pääsi omenan kanssa Waldorffin salaattiin.

Että semmoinen salaattipitoinen viikonloppu takana.

Värikäs kurpitsasalaatti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti